Gerards'

Italiassa, Franciacortan turmeltumattomalla luontoalueella vuonna 1970 perustettu Gerard´s on alusta asti toiminut kauneuden ja hyvinvoinnin puolesta. Yrityksen tavoite on ollut vastata sekä naisten että miesten kauneudenhoidon tarpeisiin ja kehittää luonnon kanssa tasapainossa ja harmoniassa olevia hoitoaineita. Ainutlaatuinen italialainen Gerard´s kosmetiikkabrändi takaa kauneudenhoidon ammattilaisten ja kuluttajien tyytyväisyyden, sillä tuotteiden laatu perustuu luonnosta peräisin oleviin ainesosiin, joiden koostumus ja vaikutukset aikaansaavat välittömiä hoitotuloksia. Tuotteiden teho syntyy kasviuutteiden, mineraalien ja lähdeveden yhteisvaikutuksesta.


LUMINIOUS LIFT ”Kiinteyttävä ja elvyttävä timantti & kultahoito”

Luminous Lift -käsittelyn ydin on kemiallisen kuorinnan tuloksia muistuttava vaikutus, kuitenkin ilman kemialliseen kuorintaan liittyviä mahdollisia epämielyttäviä allergisia reaktioita. Se uudistaa vaurioitunutta kollageenia ja elastiinia, vähentää ihon virheitä sekä häivyttää aknearpia ja pigmenttiläiskiä.

Hoidon yhtenä tärkeimmistä vaikuttavista aktiiviaineista on Gerard´s laboratorioiden kehittämä Luminescine, joka perustuu timanttijauheeseen ja kultahippusiin.

Kyseistä hoitoa suositellaan 5 kerran sarjahoitona.

 60min, 99 € kerta, & 5 kerran sarjahoito 445 €


HERKÄN- & ATOOPPISEN-IHONHOITO

Gla-kasvohoito sisältää hellävaraisen kuorinnan, seerumin imeytyksen, kasvojen hieronnan tai lymfakäsittelyn ja lopuksi naamio, jonka yhteisvaikutuksena saadaan rauhoittunut, vahvistunut ja kosteutetumpi iho.

60min, 89 €

CALMSENSE “Rauhoittava ja tasapainoittava, couperosaa ehkäisevä kasvohoito”


Calmsense-kasvohoito alkaa kevyellä kuorinnalla tai paineluhieronnalla, jota seuraa ampullikäsittely ja lymfaterapia. Hoidon päättää rauhoittava ja vahvistava naamio

n. 60min, 89 €

Suositellaan 3-6 hoidon sarjahoitona.