hoidot.png

Mary Cohr 

Mary Cohr on Ranskan myydyin aromaterapiaan perustuva hoitosarja. Mary Cohrin laadukkaat tuotteet on valmistettu mahdollisimman luonnonmukaisiksi ilman geenimanipulaatiota, parabeeneja sekä mineraaliöljyjä. Mary Cohrille on myönnetty ISO 22716- ja ISO 14001-sertifionnit merkiksi korkeatasoisesta kosmetiikan valmistuksesta. Monipuolisessa, kaikki ihotyypit huomioivassa sarjassa on yli 90 kosmetiikkatuotetta sekä upeat erikoishoidot kasvoille. Mary Cohr-erikoishoitoja antavat vain siihen koulutuksen saaneet Mary Cohr-kosmetologit.


 Laitehoidot kasvoille

Mary Cohrin CatioVital ja Catio Lift-laitehoidot sisältävät Mary Cohr-ihoanalyysin, kasvojen ja décolléten puhdistuksen, ihotyypin mukaisen kuorinnan, eteerisen geelibuusterin, laiteosuuden (mikrovirta ja/tai imeytys), hieronnan, naamion, tehoampullit ja hoitovoiteet. Hoidot soveltuvat sekä naisille että miehille.


CATIOVITAL KAKSOISIONISAATIO
”Hoito-ohjelma kaikkiin ihon ongelmiin”

CatioVital kaksoisionisaatio on enemmän kuin yksikään perinteinen kauneudenhoitomenetelmä. Se on ainutlaatuinen ja vallankumouksellinen laitehoito koko maailmassa ja tekee ihosta silminnähden aiempaa kauniimman. Hoidon jälkeen kasvot ovat levolliset, virkistyneet ja säteilevät. Lämpönaamion avulla iho puhdistuu syvältä ja hengittää paremmin, jolloin myös hoitavat aktiiviaineet imeytyvät tehokkaasti. CatioVital kaksoisionisaation teho on vähintään kaksinkertainen perinteisiin hoitomenetelmiin verrattuna, sillä se mahdollistaa hyvin tehokkaiden aktiiviaineiden, kuten hyaluronihapon, C-vitamiinin ja hedelmähappojen imeytymisen syvälle ihoon.

Valittavanasi on seuraavat hoito-ohjelmat, joita voidaan myös yhdistellä:

- kosteuttava ja kirkastava
- kiinteyttävä ja ryppyjä pehmentävä hoito
- korjaava anti-age hoito
- hoito-ohjelma herkälle ja couperosaiholle
- tasapainottava hoito rasvaiselle iholle
- ravitseva hoito-ohjelma kuivalle iholle
- liiallista pigmenttiä vaalentava hoito
- hoito ennen ja jälkeen auringonoton

CatioVital, 75min, 109 €

CatioVital sisältäen mekaanisen ihonpuhdistuksen, 90min, 119 €


CATIOLIFT      
”Veitsetön kasvojen kohotus”   

CatioLift-hoito vaikuttaa kasvolihaksia stimuloimalla syvälle ihon pinnan alle. Hoidon aluksi aktivoidaan nestekiertoa, mikä poistaa ylimääräistä turvotusta ja kuona-aineita sekä lisää solujen hapensaantia. Kasvolihasten stimulointi hellävaraisen sähkövirran avulla saa kasvojen ja kaulan ryhtilihaksen työskentelemään tehokkaasti. Hoidon tuloksena ihosta tulee kimmoisampi ja kasvojen piirteet kohoavat, ylimääräinen turvotus on poissa ja kasvot näyttävät selvästi nuoremmilta jo ensimmäinen hoitokerran jälkeen. Hoitoa suositellaan intensiivisenä 3-9 kerran sarjana. Ylläpitohoito 1 krt. kuukaudessa, 

60 min, 89 €


CATIOLIFT EXPRESS

Sisältää alkupuhdistuksen, laiteosuuden ja hoitovoiteet.

40 min, 66 €


Hoito vähentää merkittävästi ryppyjä ja juonteita, poistaa turvotusta sekä tuo katseeseen ennennäkemätöntä nuorekkuutta. Sarjahoitosuositus 2-8 krt. Ylläpitohoito 1 krt. kuukaudessa.

40min, 54 €/ hoidon yhteydessä 40 €

 

EYE REPAIR
Silmänympärysihon hoito


Ylellinen ja tehokas hoitokokonaisuus, joka sisältää CatioVital-erikoiskasvohoidon sekä CatioLift-kohotushoidon kasvoille. Suositellaan erityisesti aikuisen ihon tehohoitoon.

120min, 142 €

CATIOVITAL
+ CATIOLIFT


CatioClean tekee ihosta puhtaan ja kirkkaan patentoidun hoitomenetelmän ansiosta. Thermoclean-elektrodin tuottama lämpö yhdessä hoitogeelin kanssa syväpuhdistaa ihon ja rentouttava hieronta kaunistaa kasvot. Tehokas ihon kirkastava, syväpuhdistava ja rentouttava express-kasvohoito. 

40min, 54 €

CATIOCLEAN  
”Ihoni on puhdas ja kirkas”


Manuaaliset kasvohoidot


BEAUTÉ AROMATIQUE ”Säihkyvä iho täynnä elinvoimaa”

Luonnollinen Spa-kasvohoito, joka rentouttaa sekä kehon että mielen. Mary Cohr-kosmetologi valitsee ihosi tarpeisiin sopivat eteeriset öljyt, jotka vapauttaat hoitavan energiansa syvälle ihoon ja aktivoivat sen toimintoja. Eteeristen öljyjen hyvää tekevät ominaisuudet yhdessä rentouttavan hieronnan kanssa saavat kasvot sädehtimään ja mielen virkistymään. Hoito päättyy viidestä tehokkaasta kasviuutteesta valmistettuun erikoisnaamioon, joka saa ihosi hehkumaan. Hoito-ohjelma valitaan ihon tarpeiden mukaan; kiinteyttävä/energisoiva, kosteuttava, rauhoittava, ravitseva tai tasapainottava.

 60min, 89 €
 


DERMO PEELING " Uudistava ja syväkuoriva"

Dermo Peeling - kasvohoidot kirkastaa ihon sävyä, vaalentaa pigmentaatiota ja poistaa ikääntymisen merkkejä. Kasvohoidossa on kaksi eri vaihtoehtoa:

Dermabrasion kuorintahoito herkemmälle iholle

 50min, 89 €

Derma PH happohoito kaikille ihotyypeille

50min, 94€

Kolmivaiheinen kiinteyttävä hoito, jonka ensimmäisessä vaiheessa rypyt ja juonteet käsitellään runsaasti hyaluronihappoa sisältävällä erikoistuotteella. Toisessa vaiheessa kosmetologin tekemä ”lifting”-hieronta yhdessä kollageenin tuotantoa edistävän ja kiinteyttävän tehoseerumin kanssa palauttaa ihon kimmoisuutta, elastisuutta sekä elinvoimaa. Hoidon viimeistelee hivenaineita sisältävä naamio, joka vapauttaa ihoon kiinteyttäviä ja nuorentavia tehoaineita. Hoitosuosituksena 3 kerran sarjana, tai jatkuvana hoitona kerran kuukaudessa.

 60min, 89 €

BEAUTÉ LIFTING ”Vuosia pois iholtani”


Hoidon tärkeimmät vaiheet ovat; ihoa uudistava Dermabrasion-kuorinta, kiinteyttävä anti-agehieronta ja hoidon viimeistelevä erikoisnaamio jolla aktivoidaan kollageenin tuotantoa.

60min, 99 €

 AGE REPAIR
”Kiinteyttävä, elvyttävä”


Silmänympärys -ja kaulahoidot


Hoito vähentää merkittävästi ryppyjä ja juonteita, poistaa turvotusta sekä tuo katseeseen ennennäkemätöntä nuorekkuutta. Sarjahoitosuositus 2-8 krt. Ylläpitohoito 1 krt. kuukaudessa.

 40min, 54 €, hoidon yhteydessä 40 €

EYE REPAIR


Kaulan-alueen hoito jossa kuorinnan, hoitoseerumin imeytyksen, hieronnan ja naamion avulla saadaan aikaan entistä pehmeämpi ja kiinteämpi kaula.

40min, 54 €

 COU REPAIR   ”Kiinteä kaulan-alue”