TIMANTTIHIONTA KASVOHOITO

Timanttihieonta kasvohoidossa kasvot ja kaulan alue käsitellään ihotyypille sopivalla timanttihiontahoitopäällä. Hoito häivettää pigmenttimuutoksia, juonteita ja aknearpia sekä vähentää mustapäitä. Kasvohoito sisältää rentouttavan kasvonaamion ja hieronnan sekä tarvittaessa epäpuhtauksien poiston. 

60 min, 89 €


Timanttihionta kasvohoito häivyttää pigmentti muutoksia, juonteita sekä aknearpia samalla vähentäen mustapäitä. Hoidossa kasvot ja kaulanalue käsitellään kyseiselle iholle sopivalla timanttihiontahoitopäällä ja viimeistellään naamiolla.

 30 min, 59 €

TIMANTTIHIONTA
EXPRESS
KASVOHOITO


Timanttihionta ihonpuhdistuksessa iho käsitellään timanttihiontahoitopäällä kuten Timanttihionta kasvohoidossakin sekä tämän lisäksi tehdään epäpuhtauksien poisto mekaanisella puhdistuksella tai ultraäänellä, jonka jälkeen hoito viimeistellään naamiolla.

Noin 50 min, 76 €

TIMANTTIHIONTA
IHONPUHDISTUS-HOITO


ULTRAÄÄNI KASVOHOITO

Hellävarainen kuorinta ja puhdistus ultraäänilaitteella jonka jälkeen imeytetään seerumi ja suoritetaan hieronta. Hoito viimeistellään virkistävällä naamiolla.

 50min, 84 €


ULTRAÄÄNI IHONPUHDISTUS

Hellävarainen kuorinta ja puhdistus ultraäänilaitteella jonka jälkeen imeytetään seerumi ja viimeistellään hoito virkistävällä naamiolla. Tarpeen vaatiessa suoritetaan myös mekaaninen epäpuhtauksien poisto +10e.

45min, 74 €


Virkistävässä kasvohoidossa suoritetaan kevyt kuorinta, hieronta ja naamio.

 45min, 60 €

VIRKISTÄVÄ KASVOHOITO


Rentouttavaan kasvohoitoon kuuluu kevyt kuorinta, hieronta, kylmä/kuuma käsittely sekä naamio.

50min, 69 €

RENTOUTTAVA KASVOHOITO


Lymfakäsittely kasvoille ja decoltee alueelle. Pumppaavalla kevyellä käsittelyllä saadaan turvotus vähenemään sekä iho rauhoittumaan ja kirkastumaan.

 45min, alkaen 60 €

LYMFAHOITO KASVOILLE


Mikroneulauksella saadaan kiinteytettyä ja elvytettyä ihoa sekä tasoitettua ryppyjä. Kuuden kerran hoitosarjalla saavutetaan näkyvä ihon nuorentuminen ja uudistuminen. Mikroneulausrullalla stimuloidaan ihon kollageenin tuotantoa ja aktiiviaineiden läpivientiä ihon sisälle.

60min, ensimmäinen hoitokerta maksaa 125 €, jonka jälkeen hoitokerta maksaa 100 €. Kuuden kerran hoitosarja yhteensä 625 €.

MIKRONEULAUS- SARJAHOITO